BG Servicecenter.
Serviceprodukter og Additiver i verdensklasse.

Rens af dieseldyser.

Rens af indsugninger og ventiler diesel.

Olierens ved olieskift.

 

Er din bil blevet kasseret til syn pga forurening?

Ligger den røg bagud når du kører?

Har den fået mere larm og banken fra motoren?

Bruger den meget olie mellem service?

Så kan vi hjælpe dig.

 

Rens af Dieseldyser: Med BG Inject flush skylles kraftigt rensemiddel gennem dyserne mens motoren kører for at rense dyser for ophobning af carbon. Gendanner sprøjtemønsteret i diesel injectore, reducerer forurening og nedbringer tændingsbanken fra dieselmotoren.  

 

Rens af Indsugninger: Med BG VIA sprøjtes kraftigt rensemiddel gennem indsugningen og spjældhuset for at rense indsugningmanifold samt ventiler. Genopretter tabt kompression ved at sørge for at ventilerne sidder tæt i ventilsæderne igen.

 

Olieskift: Ved olieskift anbefaler vi BG Indspektion service. BG-EPR tilsættes den gamle olie hvorefter motoren køres i 30 minutter eller længere for at rense motoren for koks og olierester, BG-EPR når helt ud i alle kroge og kanaler af motoren og sørger for at alt bliver renset. BG-EPR renser bagsiden af stemplerne og stempelringe genopretter tabt kompression og nedsætter olieforbrug. BG-DOC tilsættes til nye olie som stabilisator for at den nye olie holder viskositeten længere og beskytter mod syredannelser. BG-244 tilsættes brændstoffet for at holde brændstofsystem rent. Samt fjerner aflejringer på stempler og i forbrændingskammer.