BG Servicecenter.
Serviceprodukter og Additiver i verdensklasse.

Rens af Indsugninger, ventiler og forbrændingskammer.

Rens af indsprøjtningsdyser.

GDI-Service.

Er din bil blevet kasseret til syn pga af forurening?

Kører den ikke de samme km pr.l som den gjorde fra ny?

Dårlig motorgang og tøvende speeder respons?

Så kan vi hjælpe.

 

Nyere benzin motorer med GDi Teknologi det kan f.eks VW FSI og TFSI motorer. Er særdeles følsomme over for koks og soddannelser i motoren det resultere i dårlig motorgang og meget forringet brændstoføkonomi. 

 

Rens af benzindyser: Med BG Inject flush skylles kraftigt rensemiddel gennem dyserne mens motoren kører for at rense dyser for ophobning af koks og sod. Gendanner sprøjtemønsteret i benzin dyser, reducerer forurening og nedbringer tændingsbanken.

 

 

Rens af Indsugninger: Med BG VIA sprøjtes kraftigt rensemiddel gennem indsugningen og spjældhuset for at rense indsugningmanifold samt ventiler. Genopretter tabt kompression ved at sørge for at ventilerne sidder tæt i ventilsæderne igen. Renser forbrændingskammer og stempeltop.

 

Olieskift: Ved olieskift anbefaler vi BG Indspektion service. BG-EPR tilsættes den gamle olie hvorefter motoren køres i 30 minutter eller længere for at rense motoren for koks og olierester, BG-EPR når helt ud i alle kroge og kanaler af motoren og sørger for at alt bliver renset. BG-EPR renser bagsiden af stemplerne og stempelringe genopretter tabt kompression og nedsætter olieforbrug. BG-MOA tilsættes til nye olie som stabilisator for at den nye olie holder viskositeten længere og beskytter mod syredannelser. BG-44K tilsættes brændstoffet for at holde brændstofsystem rent. Samt fjerner aflejringer på stempler og i forbrændingskammer.

 

 

Mazda6 Indsugningsrens

Mazda6 Indsugningsrens

Mazda6 Indsugningsrens. Dyse i indsugning.

Mazda6 Indsugningsrens. Dyse i indsugning.